Air Liquide og det norske industrigassmarkedet
Air Liquide i Norge  | myGAS | Air Liquide
Air Liquide er verdensledende innen gasser, teknologi og tjenester til industrien og helsevesenet. Vi har mer enn 3,5 millioner kunder og pasienter. Air Liquide Norway AS er medlem av Air Liquide-gruppen og sammen med våre søsterselskaper i Danmark, Sverige og Finland inngår vi i en felles nordisk organisasjon.

Air Liquide Norge AS

Mer enn 100 års gasserfaring

Air Liquide har mer enn 100 års erfaring med gass og gassteknologi. Gass er kjerneproduktet vårt, og det er her ekspertisen vår ligger. Vi er derfor godt utrustet til å hjelpe våre kunder med å få best mulig utbytte av gassteknologiens mange muligheter. Vi tilbyr alt fra innledende behovsanalyse, prøvekjøring, installasjon og opplæring, til en optimalt tilpasset og implementert prosess.Vi tilbyr også et utvalg tjenester som f.eks. service og vedlikehold tilpasset kundens behov.

 

Rask og sikker gasslevering

Våre gasser produseres på geografisk strategisk plasserte produksjonsenheter hvor kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet. Vi har en effektiv transportorganisasjon og mer enn 350 forhandlere som leverer raskt og sikkert til våre 50 000 kunder i Norden, uansett hvor de befinner seg.

I tillegg til kvalitet og sikkerhet, verner Air Liquide også om miljøet og arbeider for å minimere klimapåvirkningen. Du kan lese mer om vår klimasmarte flytende gass, Green Origin, her.

Vil du lese mer om Air Liquide Norway AS? Besøk vår hjemmeside her:
Testimonials: 
Vurderer du å bli kunde?

Få et uforpliktende gasstilbud

Du kan raskt og enkelt få et uforpliktende gasstilbud her på myGAS, Air Liquides kundeportal. Du skal bare registrere deg med noen få opplysninger, legge til den eller de gassene du ønsker et tilbud på, så skreddersyr vi et tilbud og sender det til deg så snart som mulig.

Usikker på hvilken gass du skal bruke?

Dersom du ikke er helt sikker på hvilken gass du skal bruke, kan du prøve vår Gassguide her,, ellers er du selvsagt alltid velkommen til å kontakte oss.