Spar miljøet med e-postfakturering
E-postfakturering | myGAS | Air Liquide
Unngå unødvendig papiravfall ved å registrere deg til fakturering via e-post i stedet for papir. Som kunde kan du selv gjøre dette her på myGAS, eller du kan kontakte kundeservice som gjerne hjelper deg.

Fordeler med e-postfakturering 

Spar miljøet

  • Årlig brukes det tonnevis med papir til printede fakturaer. Felling av trær for å produsere papir skaper både kortsiktige og langsiktige miljøpåkjenninger. Ved å registrere bedriften din for mottak av faktura via e-post, bidrar du til å gjøre en forskjell.

Spar gebyr

  • Alle papirfakturaer pålegges et gebyr, dette kan du unngå ved å registrere deg til elektronisk fakturering hvor du vil motta faktura som PDF til din foretrukne e-postadresse.

Spar tid

  • Ved å motta elektronisk faktura gjør du administreringen enklere. Det er enkelt og raskt å lagre filen i en sentral digital folder du kan dele med relevante ansatte, og som du kan søke i ved behov.

     

Registrer deg på myGAS og
for e-postfakturering her!

Som registrert bruker av myGAS.no har du flere fordeler når det kommer til håndtering av fakturaer og øvrig administrering.

Enklere administrering og oversikt 

Din gassinformasjon samlet på ett sted

  • Som bruker av myGAS har du hurtigtilgang til fakturaer, kontrakter og flaskebeholdning, samtidig som du opplever alle fordelene ved å administrere bedriftens gassinnkjøp på nett.

    Du kan filtrere historikken etter hvor mange måneder eller år du ønsker å se resultater for, eller du kan søke etter fakturanummer osv. I tillegg kan du betale fakturaene dine direkte i myGAS. 

Registrer deg på myGAS og opplev fordelene

Hvorfor velge oss: 
1
OPPRETT KONTO PÅ myGAS.no
Skap en konto her på myGAS.no så du raskt kan komme i gang med å administrere bedriftens gassinnkjøp på ett sentralt sted.
2
KOBLE BEDRIFTEN TIL PROFILEN DIN
Koble bedriften din til med kunde & organisasjonsnummer. På denne måten kan vi koble myGAS-kontoen din sammen med kundeinformasjonen din.
3
TILGANG TIL GASSADMINISTRASJON
Du har nå hurtig tilgang til fakturaer, kontrakter og flaskebeholdning, samt at du kan oppleve alle fordelene ved å administrere bedriftens gassinnkjøp på nett.