Flasketype: Flaske
Størrelse: 50L
Trykk:200 bar
Innhold: 10,90 m³
Kjøp næringsmiddelgodkjent oksygen (O2) for å bevare fargen på kjøttet eller fremme gjæringsprosessen (øl, vin)
Aligal 2 E948-gassløsningen består av 100 % oksygen (O2), er i samsvar med næringsmiddelforskrifter og har følgende egenskaper.
Ferskt kjøtt og fersk fisk; biff, kalkun, storfekjøtt, kebab, kjøttdeig, hamburgere, grillspyd, fersk rund rød fisk, tunfisk
Levende blåskjell og østers. Fersk eller kuttet frukt og grønnsaker ...
100 % oksygen kan brukes til å fremme gjæringsprosesser for øl og vin.
Kjøp E941-oksygen i den mengden du trenger – fra små gassflasker, pakker med 9 til 16 sylindere og opp til en lagringstank for flytende oksygen som leverer riktig flow til en gassmikser eller direkte til pakkemaskinen din.
Matprodusenter har kjent til og fryktet én av bransjens største "fiender" i årevis: Luft inneholder kun 21 % oksygen som fremmer veksten av bakterier og mikrober, og den forårsaker ulike skader på maten: endring av farge, tekstur, smak i tillegg til å redusere holdbarheten. Air Liquide tilbyr en løsning for å unngå disse prosessene: Pakking i en beskyttende atmosfære (også kalt "gasspakking" eller MAP)
Air Liquide tilbyr en løsning for å unngå disse prosessene: Pakking i en beskyttende atmosfære (også kalt "gasspakking" eller MAP).
Løsningen er å erstatte luften i emballasjen med en alternativ gassblanding som kan forlenge de organoleptiske egenskapene, næringsverdien og holdbarheten til produktet.
Oksygen (O2) er derfor nødvendig i gassblandingen for lengre holdbarhet for ferskt kjøtt, grønnsaker og sjømatprodukter i en MAP-prosess.
Det betyr at vi kjøper Guarantees of Origin, med opphav fra vind- eller vannkraft som tilsvarer 100% av energien som brukes ved produksjon av gassen og fylling av flaskene.
Karbondioksid avtrykket fra transporten fra produksjonsstedet til fyllestasjonene våre, kompenseres via klimakompensasjonsprosjektet som oppfyller kravene fra Gold Standard Foundation (for energiprosjekt) og eller Plan Vivo (for skogprosjekt)
Green Origin Inside programmet blir årlig revidert av en tredjeparts revisjon, en validering erklæring lages og gjøres tilgjengelig for alle våre kunder.
Les mer
Kontakt ekspertene våre og få gratis råd vedrørende bruk av oksygen i matproduksjonen din.
Trykk |
200 bar |
Størrelse |
50L |
Innhold |
10,90 m³ |
Molekylvekt |
32 g/mol |
Tetthet, gass |
1,10 (luft=1) |
Soupap Connexion |
Flasker: W 21.8 x 1/14", høyre, utvendig gjenger, DIN 6 |
N° CAS |
7782-44-7 |
Andre komponenter (ppm-v) |
H2O (5 bar) ≤ 50 |
Ytterligere informasjon |
Produktet oppfyller spesifikasjonene i E948 og HACCP |
conformity |
60 måneder |
Lukt |
Luktfri |
Farge |
fargeløs |
Personlig beskyttelse: Unngå oksygenrik atmosfære (>21%).
Fareidentifikasjon: Kan forårsake eller intensivere brann; oksidant. Inneholder gass under trykk; kan eksplodere hvis den er oppvarmet.
Ekplosjonsområde: oxidant
Transportinformasjon: Komprimerte gasser
Faktisk varenavn: Oksygen, komprimert
UN-nummer: 1072
ADR/RID: 2
Klassifikasjonskode: 1 O
Kjøp næringsmiddelgodkjent oksygen (O2) for å bevare fargen på kjøttet eller fremme gjæringsprosessen (øl, vin)