ALBEE COOL R744

ALBEE COOL R744

CO2 100 %
Kjøp leiefri gassflaske med R744 (CO2) miljøvennlig og naturlig kjølemiddel for kjøle- og varmesektoren (HVAC)
Naturlig kjølemedium for kommersielle og industrielle kjøleanlegg
Filter

Mer om ALBEE COOL R744

Karbondioksid R-744, som er et kjølemiddel

Kjøle og varme

I forbindelse med globale lovendringer forventer vi store endringer i kjøle-og varmesektoren (HVAC) de nærmeste årene. En del av de eldre kjøle midlene vil bli forbudt og man vil måtte bruke mer miljøvennlig gasser, som Karbondioksid R-744. Nye applikasjoner som er tilpasset denne gassen, kommer til å bli presentert på markedet og disse omfatter blant annet kjøle- og varmeanlegg. 

 

Bilindustrien

Vi ser også en interesse fra VW-verksteder og deres servicesteder om å kjøpe denne gassen fra Air Liquide og våre forhandlere.

Volkswagen har lansert to nye elbilmodeller på markedet, ID 3 og ID 4, hvor kjølesystemet skal bruke R-744 gass. Flere bilmodeller fra VW er på gang, blant annet ID 6, og

Mercedes-Benz har dette kjølesystemet i noen av sine bilmodeller.

 

Hvorfor satser Air Liquide på R-744, et kjølemiddel?

(Kjølemiddel= Refrigerant, derfor R-en i produktnavnet)

Som et resultat av ovennevnte lovendringer og interesse fra bilindustrien, har Air Liquide valgt å lansere en ALbee flaske med Karbondioksid R-744 (CO2 med <5 ppm H2O). Det er viktig for brukerne at gassen har et lavt fuktnivå. Renheten er 99,99%. 

Flasken har dobbelt ventil for uttak av CO2, både i flytende form og i gassform. Den lave vekten, i motsetning til en større leieflaskene, gjør det lettere å ta med seg flasken på mindre serviceoppdrag, f eks for å fylle på et Air Condition anlegg på et tak. Dette forutsetter selvsagt at service applikasjonen er tilpasset CO2.

Hvor kan jeg kjøpe ALbee Cool R-744?

ALbee gassflasker selges hos over 105 Forhandlere i Norge

Find din nærmeste forhandler herLes mer om ALbee kjøpeflasker