BONDEN/Jordbrukeren

“ Jeg trenger en gassflaske som er lett å ta med seg når jeg skal sveise ting på gården”.

Som bonde/jordbruker trenger jeg å komme kjapt i gang når jeg skal sveise. Iblant fikser jeg ting ute og ikke inne på verkstedet, og da kommer ALbee flasken helt til sin plass.

ALbee flasken er lett å håndtere og er utstyrt med det jeg trenger. 11-liters flasken er ikke tung og det innebygde håndtaket gjør at flasken er lett å ta med seg, overalt.

11- liters flasken er et godt valg og holder for meg til det jeg sveiser på gården. Med ALbee slipper jeg leieavtale, som både skal forlenges og forskuddsbetales. 

  • Sveise på jordbruksmaskiner
  • Sveise tak, grinder og gjerder
  • Mindre sveisearbeid på gården

 


VVS:aren

“ Lønnsomhet og sikkerhet er viktig for meg som har et lite firma”

ALbee gassflaske er perfekt for meg som hele tiden forflytter med mellom ulike serviceoppdrag. 

For oss med små firmaer, skal det være lønnsomt, samtidig som det skal være sikkert. Å ta med en 20-liters gassflaske opp trapper og inn på trange steder, er tungt og slitsomt. Med ALbee er det lett å komme frem, takket være størrelsen på flasken og håndtaket. Arbeidet mitt blir dermed sikrere, ting går raskere og det er mer ergonomisk.

Det er mye vi skal ha med i bilen og etter at jeg gikk over til ALbee, har vekten på bilen min blitt kraftig redusert. 

  • MAG- sveising i rustfritt
  • Gir god og stabil lysbue
  • Gir en god finish 

 

 


 

GØR DET SELV BILSPORT ENTHUSIASTEN

“ Jeg slipper leieavtale og legger heller pengene i reservedeler”

Som bilsport enthusiast, bygger og renoverer jeg biler. Det blir en hel del sveisearbeid i begynnelsen av et prosjekt og da syntes jeg ALbee gassflasken passer perfekt.

Jeg slipper til og med leieavtale på flasken, som ellers ville vært økonomisk belastende. Jeg legger heller pengene i reservedeler! Med 11-liters flasken, klarer jeg meg vel og lenge. 

Når det er konkurransedag er det enkelt å ta med gassflasken og sveiseutstyret for å gjøre de nødvendige reperasjonene på stedet. 

  • Sveise sammen bildeler
  • Sveise sammen metallplater
  • Sveise eksospotte

 


LAGRINGSSJEF FOR ET PRODUKSJONS- OG VEDLIKEHOLDSSELSKAP

“ Vi valgte en gassflaske som er bra for våre ansatte” 

De ansatte utfører sveise- og reparasjoner på plasser som iblant kan være veldig vanskelige å komme til. Å ta med en 20- eller 50 liters gassflaske opp i høye stillasjer eller i trange ganger, er veldig krevende og vanskelig. Å bære en skjærebrenner 40 meter opp, er ikke bra for noen. Vi passer på de ansattes helse og vil derfor at de skal jobbe ergonomisk og sikkert. 

Ved å bruke ALbee, kan de ansatte utføre jobben raskere og med mindre belastning. Arbeidet er sikrere og mer ergonomisk. Med en gassflaske som tar mindre plass er det også mulig å ha flere sett stående. Det blir lettere å planlegge arbeidet og effektiviteten øker.

Med hurtigkobling på slangen kommer vi raskt i gang med arbeidet og vi trenger ikke lete etter en regulator, for den er jo innebygd.

 

Les mer i bloggen

albee

 

 

Behandler, vennligst vent...